Wortels van breuken in standaardvorm Hoe kom je aan een standaardvorm van $6\sqrt 6$ bij deze breuk:$\eqalign{\left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3}$ Alicia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 april 2009 Antwoord Wat dacht je hier van?$\eqalign{\left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }} \cdot \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \left( {\frac{{2\sqrt 6 }}{2}} \right)^3 = \left( {\sqrt 6 } \right)^3 = 6\sqrt 6}$Je moet maar 's kijken of je dat kan volgen. vrijdag 17 april 2009 Re: Wortels van breuken in standaardvorm Re: Wortels van breuken in standaardvorm ©2001-2024 WisFaq
Hoe kom je aan een standaardvorm van $6\sqrt 6$ bij deze breuk:$\eqalign{\left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3}$ Alicia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 april 2009
Alicia Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 16 april 2009
Wat dacht je hier van?$\eqalign{\left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \left( {\frac{{2\sqrt 3 }}{{\sqrt 2 }} \cdot \frac{{\sqrt 2 }}{{\sqrt 2 }}} \right)^3 = \left( {\frac{{2\sqrt 6 }}{2}} \right)^3 = \left( {\sqrt 6 } \right)^3 = 6\sqrt 6}$Je moet maar 's kijken of je dat kan volgen. vrijdag 17 april 2009
vrijdag 17 april 2009