\require{AMSmath} Repeterende vergelijkingen hier kom ik echt niet uit, waarschijnlijk is het antwoord erg simpel hier komt ie Ö(x+Ö(x+Ö(x+... = Ö(x*Ö(x*... hoe doe je dit? Guo We Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 april 2003 Antwoord Het rechterlid is gelijk aan x, zodat x2-x=x en dus x=0 of x=2. Beide oplossingen zijn mogelijk. cl zondag 13 april 2003 Re: een moeilijke ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hier kom ik echt niet uit, waarschijnlijk is het antwoord erg simpel hier komt ie Ö(x+Ö(x+Ö(x+... = Ö(x*Ö(x*... hoe doe je dit? Guo We Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 april 2003
Guo We Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 april 2003
Het rechterlid is gelijk aan x, zodat x2-x=x en dus x=0 of x=2. Beide oplossingen zijn mogelijk. cl zondag 13 april 2003
cl zondag 13 april 2003
©2001-2024 WisFaq