Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 5355 

Re: Priemgetal

Je zegt uit voorwaarde van a/c haal je dat b2=ac, maar hoe bewijs je dat? Kan je een uitwerking geven van waarom uit a/c=(a2+b2)/(c2+b2) en a is niet c, volgt dat b2=ac?

chiel
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 5 april 2003

Antwoord

Bewijzen is een groot woord, gewoon een kwestie van uitschrijven toch?

q9466img1.gif

WvR
donderdag 10 april 2003

©2001-2024 WisFaq