\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 93334 Re: Wortels Ja. Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022 Antwoord Volgens mij staat er:$\sqrt 2 = 2^{\frac{1}{2}}$Er staat twee tot de macht een half en om $2^{\frac{1}{2}}$ uit te rekenen (met je rekenmachine) moet je haakje gebruiken. Je tikt dan iets in als:2^(1$\div$2)=...en dan komt daar hetzelfde uit als bij $\sqrt 2$.Toch? WvR zondag 30 januari 2022 Re: Re: Wortels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja. Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022
Ja.
Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022
Volgens mij staat er:$\sqrt 2 = 2^{\frac{1}{2}}$Er staat twee tot de macht een half en om $2^{\frac{1}{2}}$ uit te rekenen (met je rekenmachine) moet je haakje gebruiken. Je tikt dan iets in als:2^(1$\div$2)=...en dan komt daar hetzelfde uit als bij $\sqrt 2$.Toch? WvR zondag 30 januari 2022
WvR zondag 30 januari 2022
©2001-2024 WisFaq