\require{AMSmath} Wortels In mijn boek staat √2 = 2 1/2 = 1 maar als je √2 in je rekenmachine typt komt er een ander getal uit hoe kan dat? Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022 Antwoord Bedoel je nu te zeggen dat er staat:$\sqrt 2 = 2\frac{1}{2} = 1$Dat lijkt me sterk! Ik zou niet weten waar dat op slaat! Kan je een plaatje sturen? Dat is misschien duidelijker? WvR zondag 30 januari 2022 Re: Wortels ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
In mijn boek staat √2 = 2 1/2 = 1 maar als je √2 in je rekenmachine typt komt er een ander getal uit hoe kan dat? Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022
Sara Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 30 januari 2022
Bedoel je nu te zeggen dat er staat:$\sqrt 2 = 2\frac{1}{2} = 1$Dat lijkt me sterk! Ik zou niet weten waar dat op slaat! Kan je een plaatje sturen? Dat is misschien duidelijker? WvR zondag 30 januari 2022
WvR zondag 30 januari 2022
©2001-2025 WisFaq