\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 93249 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Transformaties in de goniometrie hi hoe kom je aan de 15 sec?Is dat 1.4+2cos(pi/15t)=3.4m (-2)+2cos(pi/15t)=0 arcos(-1)=(pi/15t)=0 3.141592654/0.20943951t t=15 nog bedankt zover. ron Student hbo - maandag 17 januari 2022 Antwoord Hallo Ron, De functie f(x)=cos(x) bereikt een minimum bij x=$\pi$. Het laagste punt wordt dus bereikt bij $\pi$/15 $\times$ t=$\pi$, dus bij t=15 sec. GHvD maandag 17 januari 2022 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hi hoe kom je aan de 15 sec?Is dat 1.4+2cos(pi/15t)=3.4m (-2)+2cos(pi/15t)=0 arcos(-1)=(pi/15t)=0 3.141592654/0.20943951t t=15 nog bedankt zover. ron Student hbo - maandag 17 januari 2022
ron Student hbo - maandag 17 januari 2022
Hallo Ron, De functie f(x)=cos(x) bereikt een minimum bij x=$\pi$. Het laagste punt wordt dus bereikt bij $\pi$/15 $\times$ t=$\pi$, dus bij t=15 sec. GHvD maandag 17 januari 2022
GHvD maandag 17 januari 2022
©2001-2024 WisFaq