\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 93001 Re: Re: Logaritmische en exponentiële functies Ik kom f(x)=3·(1/9)x. Tom 3de graad ASO - zaterdag 4 december 2021 Antwoord Vul de coördinaten van de gegeven maar 's in:$f( - 1) = 3 \cdot \left( {\frac{1}{9}} \right)^{ - 1} = 27$ $f(1) = 3 \cdot \left( {\frac{1}{9}} \right)^1 = \frac{1}{3}$ Ik ga er even vanuit dat die $a$ niet negatief mag zijn. WvR zaterdag 4 december 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom f(x)=3·(1/9)x. Tom 3de graad ASO - zaterdag 4 december 2021
Tom 3de graad ASO - zaterdag 4 december 2021
Vul de coördinaten van de gegeven maar 's in:$f( - 1) = 3 \cdot \left( {\frac{1}{9}} \right)^{ - 1} = 27$ $f(1) = 3 \cdot \left( {\frac{1}{9}} \right)^1 = \frac{1}{3}$ Ik ga er even vanuit dat die $a$ niet negatief mag zijn. WvR zaterdag 4 december 2021
WvR zaterdag 4 december 2021
©2001-2024 WisFaq