\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92957 Re: Re: Reuzenrad Ik denk dat b=20+11=31 met 20 van de diameter en 11 meter boven de grond. Maar d kan ik niet vinden. ron Student hbo - donderdag 2 december 2021 Antwoord De diameter is 20 dus de straal is 10. De amplitude is 10.De horizontale verschuiving kun je aflezen op de plaats waar de grafiek stijgend door de evenwichtsstand gaat.Grafiek bekijken in DesmosIn dit geval is dat bij $t=7$. Ben je er dan uit?4. formules van sinusoïden opstellen WvR donderdag 2 december 2021 Re: Re: Re: Reuzenrad Re: Re: Re: Reuzenrad ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik denk dat b=20+11=31 met 20 van de diameter en 11 meter boven de grond. Maar d kan ik niet vinden. ron Student hbo - donderdag 2 december 2021
ron Student hbo - donderdag 2 december 2021
De diameter is 20 dus de straal is 10. De amplitude is 10.De horizontale verschuiving kun je aflezen op de plaats waar de grafiek stijgend door de evenwichtsstand gaat.Grafiek bekijken in DesmosIn dit geval is dat bij $t=7$. Ben je er dan uit?4. formules van sinusoïden opstellen WvR donderdag 2 december 2021
WvR donderdag 2 december 2021
©2001-2024 WisFaq