\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92820 Re: Re: Niet exacte differentiaalvergelijking Dag Klaas Pieter,Het gegeven antwoord uit de cursus luidt:((1+y2)2x=2lny+y2+C)Ik kom ook uit op uw uitkomst..Wat nu?Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zondag 31 oktober 2021 Antwoord Dat is dezelfde oplossing: breng $2\ln y+y^2$ maar naar de andere kant van het $=$-teken.Ik heb het antwoord op de vervolgvraag per ongeluk in het gastenboek gezet. Hier is het nog een keer:In mijn antwoord staat de $x$ voor de $(1+y^2)^2$. kphart zondag 31 oktober 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Klaas Pieter,Het gegeven antwoord uit de cursus luidt:((1+y2)2x=2lny+y2+C)Ik kom ook uit op uw uitkomst..Wat nu?Groeten,Rik Rik Le Iets anders - zondag 31 oktober 2021
Rik Le Iets anders - zondag 31 oktober 2021
Dat is dezelfde oplossing: breng $2\ln y+y^2$ maar naar de andere kant van het $=$-teken.Ik heb het antwoord op de vervolgvraag per ongeluk in het gastenboek gezet. Hier is het nog een keer:In mijn antwoord staat de $x$ voor de $(1+y^2)^2$. kphart zondag 31 oktober 2021
kphart zondag 31 oktober 2021
©2001-2024 WisFaq