\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92249 Re: Metalen bak Hallo,Ik kan de oplossing goed volgen tot hier :CP = 4/3·hWaarom 4/3? waar komt dit nu vandaan?Vriendelijke groet,Camile Camile Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 19 juni 2021 Antwoord Hallo Camile,In deze figuur zie je: CL=4 (omdat FE=13), dus:CL/DL=4/3Dan is ook CP/PQ=4/3, dusCP/h=4/3CP = 4/3·hOK zo? GHvD zondag 20 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik kan de oplossing goed volgen tot hier :CP = 4/3·hWaarom 4/3? waar komt dit nu vandaan?Vriendelijke groet,Camile Camile Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 19 juni 2021
Camile Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 19 juni 2021
Hallo Camile,In deze figuur zie je: CL=4 (omdat FE=13), dus:CL/DL=4/3Dan is ook CP/PQ=4/3, dusCP/h=4/3CP = 4/3·hOK zo? GHvD zondag 20 juni 2021
GHvD zondag 20 juni 2021
©2001-2024 WisFaq