\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92320 Re: Booglengte Ik heb geprobeerd maar kom niet op juiste antwoord. Kunt u aub met stappen uitleggen? R.D 3de graad ASO - donderdag 10 juni 2021 Antwoord Wat dacht je van$$f(x)=\sqrt{\frac{8(x-1)^3}{27}}=\frac{2\sqrt2(x-1)^{\frac32}}{3\sqrt3}$$Kun je die differentiëren, en de afgeleide kwadrateren? kphart donderdag 10 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb geprobeerd maar kom niet op juiste antwoord. Kunt u aub met stappen uitleggen? R.D 3de graad ASO - donderdag 10 juni 2021
R.D 3de graad ASO - donderdag 10 juni 2021
Wat dacht je van$$f(x)=\sqrt{\frac{8(x-1)^3}{27}}=\frac{2\sqrt2(x-1)^{\frac32}}{3\sqrt3}$$Kun je die differentiëren, en de afgeleide kwadrateren? kphart donderdag 10 juni 2021
kphart donderdag 10 juni 2021
©2001-2024 WisFaq