\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 92339 Re: Van tangens naar sinus Ja klopt bedankt. Ik bedoelde eigenlijk. Hoe is deze met hoofdrekenen uit te voeren? Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021 Antwoord Je kunt de exacte waarden voor de bijzondere hoeken halen uit de tabel 2. radialen.Of denk aan een rechthoekige driehoek met rechthoekszijden $1$ en $\sqrt{3}$. De schuine zijde is dan 2. Wat is dan de sinus van die hoek?Bijzondere hoeken, sinus en cosinusNaschriftOf:$\eqalign{\sin\theta = \frac{\tan\theta}{\sqrt{1+\tan^2\theta}} }$ WvR zondag 6 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja klopt bedankt. Ik bedoelde eigenlijk. Hoe is deze met hoofdrekenen uit te voeren? Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021
Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021
Je kunt de exacte waarden voor de bijzondere hoeken halen uit de tabel 2. radialen.Of denk aan een rechthoekige driehoek met rechthoekszijden $1$ en $\sqrt{3}$. De schuine zijde is dan 2. Wat is dan de sinus van die hoek?Bijzondere hoeken, sinus en cosinusNaschriftOf:$\eqalign{\sin\theta = \frac{\tan\theta}{\sqrt{1+\tan^2\theta}} }$ WvR zondag 6 juni 2021
WvR zondag 6 juni 2021
©2001-2024 WisFaq