\require{AMSmath} Van tangens naar sinus Tan(x)=-1/√3Sin(x)=?Hoe kom je tot de oplossing?Antwoord: 1 Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021 Antwoord Niet, want het antwoord is niet 1. Volgens mijn GR is het $-\frac{1}{2}$.Toch?NaschriftTussen $0$ en $2\pi$:$\eqalign{ & \tan (x) = - \frac{1}{{\sqrt 3 }} = - \frac{1}{3}\sqrt 3 \cr & x = - \frac{1}{6}\pi \vee x = \frac{5}{6}\pi \cr & \sin \left( { - \frac{1}{6}\pi } \right) = - \frac{1}{2} \cr & \sin \left( {\frac{5}{6}\pi } \right) = \frac{1}{2} \cr}$ WvR zondag 6 juni 2021 Re: Van tangens naar sinus ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Tan(x)=-1/√3Sin(x)=?Hoe kom je tot de oplossing?Antwoord: 1 Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021
Ll Student hbo - zondag 6 juni 2021
Niet, want het antwoord is niet 1. Volgens mijn GR is het $-\frac{1}{2}$.Toch?NaschriftTussen $0$ en $2\pi$:$\eqalign{ & \tan (x) = - \frac{1}{{\sqrt 3 }} = - \frac{1}{3}\sqrt 3 \cr & x = - \frac{1}{6}\pi \vee x = \frac{5}{6}\pi \cr & \sin \left( { - \frac{1}{6}\pi } \right) = - \frac{1}{2} \cr & \sin \left( {\frac{5}{6}\pi } \right) = \frac{1}{2} \cr}$ WvR zondag 6 juni 2021
WvR zondag 6 juni 2021
©2001-2024 WisFaq