\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 91702 Re: Een feestavond ...dan wordt het 13x12x11=1716 mogelijkheden jongen 16 mogelijkheden, meisje 13 hapjes 12x15 dus: 16x13x12x15=37440 mogelijkhedenKlopt dit? Walter Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 10 maart 2021 Antwoord Hallo Walter,Jouw antwoord op vraag B helemaal goed Voor vraag C is de denkwijze:Voor de eerste persoon (muziek): kies een jongen: 16 mogelijkhedenVoor de tweede persoon (drank): kies een meisje: 13 mogelijkhedenVoor de derde persoon (hapjes): kies uit de overige personen, 15+12=27 mogelijkhedenHet totaal aantal mogelijkheden komt hiermee op 16·13·27=5616 GHvD woensdag 10 maart 2021 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
...dan wordt het 13x12x11=1716 mogelijkheden jongen 16 mogelijkheden, meisje 13 hapjes 12x15 dus: 16x13x12x15=37440 mogelijkhedenKlopt dit? Walter Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 10 maart 2021
Walter Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 10 maart 2021
Hallo Walter,Jouw antwoord op vraag B helemaal goed Voor vraag C is de denkwijze:Voor de eerste persoon (muziek): kies een jongen: 16 mogelijkhedenVoor de tweede persoon (drank): kies een meisje: 13 mogelijkhedenVoor de derde persoon (hapjes): kies uit de overige personen, 15+12=27 mogelijkhedenHet totaal aantal mogelijkheden komt hiermee op 16·13·27=5616 GHvD woensdag 10 maart 2021
GHvD woensdag 10 maart 2021
©2001-2024 WisFaq