Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Prijsvergelijking

prijsvergelijking voor set van items :
3 kosten 4,40 ( = 1,46 / stuk ) ; 10 kosten 12,64 ( = 1,26 / stuk ) ; dus 650 kosten ... ( = ... / stuk ) ?

symaey
Iets anders - zaterdag 19 december 2020

Antwoord

Wellicht daalt de prijs nog meer bij aanschaf van grotere aantallen. Er zou bijvoorbeeld een lineair verband kunnen zijn tussen aantal en prijs. Als dit niet het geval is, dan zou ik 65 keer 10 stuks kopen, dit kost dan 65 keer 12,64.

GHvD
zaterdag 19 december 2020

 Re: Prijsvergelijking 

©2001-2024 WisFaq