Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 61949 

Re: Cosinus omzetten naar sinus

Maar ze zijn niet hetzelfde? Want sin($\frac{\pi}{2}$-a) = sin($\frac{\pi}{2}$+a) is niet hetzelfde toch? Wat als je tussen haakjes kijkt: ($\frac{\pi}{2}$-a) =!fout? ($\frac{\pi}{2}$+a) = (a+$\frac{\pi}{2}$)

??
Student hbo - donderdag 19 november 2020

Antwoord

En toch zijn ze hetzelfde. Wat er binnen de haakjes staat niet, dat klopt. Maar (-3)2 en 32 zijn toch ook gelijk? Nochtans zijn -3 en 3...

mvg,
Tom

td
vrijdag 20 november 2020

©2001-2024 WisFaq