\require{AMSmath} Richtingsvectoren bepalen Ik vesrta niet goed hoe ik uit deze cartesische vergelijking:2x − y − 4z + 2 = 0−x + 2y − z − 4 = 0mijn richtingsvectoren kan bepalen. B.H Student universiteit België - zondag 25 oktober 2020 Antwoord Welke richtingsvectoren bedoel je precies? WvR zondag 25 oktober 2020 Re: Richtingsvectoren bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vesrta niet goed hoe ik uit deze cartesische vergelijking:2x − y − 4z + 2 = 0−x + 2y − z − 4 = 0mijn richtingsvectoren kan bepalen. B.H Student universiteit België - zondag 25 oktober 2020
B.H Student universiteit België - zondag 25 oktober 2020
Welke richtingsvectoren bedoel je precies? WvR zondag 25 oktober 2020
WvR zondag 25 oktober 2020
©2001-2024 WisFaq