\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 90004 Re: Oppervlakte tussen twee krommen Dag Willem,Ja, gelukt!! f-g nemen ,integreren en dan tussen grenzen -6 en 2 Kwam in orde met 64/3.erg veel bedankt ,ook voor uw geduld !! Overgang op y was hier veel eenvoudiger om te doen !Goede nacht ,Rik RIK LE Iets anders - zondag 31 mei 2020 Antwoord Een andere aanpak:$\int\limits_0^1 {\sqrt {4x} - - \sqrt {4x} } dx + \int\limits_1^9 {3 - x - - \sqrt {4x} \,dx} = {{64} \over 3}$Dat kan ook! WvR zondag 31 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Willem,Ja, gelukt!! f-g nemen ,integreren en dan tussen grenzen -6 en 2 Kwam in orde met 64/3.erg veel bedankt ,ook voor uw geduld !! Overgang op y was hier veel eenvoudiger om te doen !Goede nacht ,Rik RIK LE Iets anders - zondag 31 mei 2020
RIK LE Iets anders - zondag 31 mei 2020
Een andere aanpak:$\int\limits_0^1 {\sqrt {4x} - - \sqrt {4x} } dx + \int\limits_1^9 {3 - x - - \sqrt {4x} \,dx} = {{64} \over 3}$Dat kan ook! WvR zondag 31 mei 2020
WvR zondag 31 mei 2020
©2001-2024 WisFaq