\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89943 Re: Re: Re: Re: Parametervergelijkingen nu stuit ik op de abc formule en die kan ik niet in p uitdrukken , gaarne jullie hulp Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 mei 2020 Antwoord En als je in plaats van p de variabele x noemt, lukt het dan wel:x2-x-1/2 = 0(Of één regel eerder, als je gehele getallen gemakkelijker vindt:4x2-4x-2 = 0)Zo ja: zie je in dat het niets uitmaakt welke naam je aan de variabele geeft?Zo nee: wat is het probleem met het invullen van de abc-formule? GHvD vrijdag 22 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
nu stuit ik op de abc formule en die kan ik niet in p uitdrukken , gaarne jullie hulp Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 mei 2020
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 22 mei 2020
En als je in plaats van p de variabele x noemt, lukt het dan wel:x2-x-1/2 = 0(Of één regel eerder, als je gehele getallen gemakkelijker vindt:4x2-4x-2 = 0)Zo ja: zie je in dat het niets uitmaakt welke naam je aan de variabele geeft?Zo nee: wat is het probleem met het invullen van de abc-formule? GHvD vrijdag 22 mei 2020
GHvD vrijdag 22 mei 2020
©2001-2024 WisFaq