\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89935 Re: Parametervergelijkingen Hoe schrijf ik dan 2cos2(t) -1 weer kleiner? Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2020 Antwoord 4cos(t)-2cos(2t)=04cos(t)-2(2cos2(t)-1)=0Noem cos(t)=p4p-2(2p2-1)=0Haakjes wegwerken, p oplossen, dan weet je de waarde(n) van cos(t) en kan je t zelf oplossen.OK zo? GHvD donderdag 21 mei 2020 Re: Re: Parametervergelijkingen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe schrijf ik dan 2cos2(t) -1 weer kleiner? Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2020
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 mei 2020
4cos(t)-2cos(2t)=04cos(t)-2(2cos2(t)-1)=0Noem cos(t)=p4p-2(2p2-1)=0Haakjes wegwerken, p oplossen, dan weet je de waarde(n) van cos(t) en kan je t zelf oplossen.OK zo? GHvD donderdag 21 mei 2020
GHvD donderdag 21 mei 2020
©2001-2024 WisFaq