\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89881 Re: Re: Re: Deelexamen 3 twee lijnen Sorry maar als ik P invul(-7l,-l) in (x+7)2+(y+1)2=9 krijg ik toch de vierkantsvergelijking50l2-101l+41=0(-7l+7)2+(-l+1)2=949l2-98l+49+l2-2l+1=950l2-101l+41=0Ik krijg daarmee niet de l waarden die u heeft mboudd Leerling mbo - donderdag 14 mei 2020 Antwoord De vergelijking 49l2-98l+49+l2-2l+1=9 geeft:50l2-100l+41=0...en dan klopt het toch wel denk ik... WvR donderdag 14 mei 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Sorry maar als ik P invul(-7l,-l) in (x+7)2+(y+1)2=9 krijg ik toch de vierkantsvergelijking50l2-101l+41=0(-7l+7)2+(-l+1)2=949l2-98l+49+l2-2l+1=950l2-101l+41=0Ik krijg daarmee niet de l waarden die u heeft mboudd Leerling mbo - donderdag 14 mei 2020
mboudd Leerling mbo - donderdag 14 mei 2020
De vergelijking 49l2-98l+49+l2-2l+1=9 geeft:50l2-100l+41=0...en dan klopt het toch wel denk ik... WvR donderdag 14 mei 2020
WvR donderdag 14 mei 2020
©2001-2024 WisFaq