\require{AMSmath} Deelexamen 2 bepaalde integraal Ik krijg bij de volgende opgave een verkeerd antwoord kan iemand me verbeteren:Bereken:Integraal 1 tot 4 dx/√xIk had 1 tot 4 [ln√x ]=ln√4-ln1=ln2-ln1=ln2 (in het model staat 2) mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020 Antwoord Je primitieve klopt niet: differentieer $\ln(\sqrt x)$ maar eens (en dan wel correct, met gebruik van de kettingregel). kphart zondag 10 mei 2020 Re: Deelexamen 2 bepaalde integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg bij de volgende opgave een verkeerd antwoord kan iemand me verbeteren:Bereken:Integraal 1 tot 4 dx/√xIk had 1 tot 4 [ln√x ]=ln√4-ln1=ln2-ln1=ln2 (in het model staat 2) mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 10 mei 2020
Je primitieve klopt niet: differentieer $\ln(\sqrt x)$ maar eens (en dan wel correct, met gebruik van de kettingregel). kphart zondag 10 mei 2020
kphart zondag 10 mei 2020
©2001-2024 WisFaq