Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 89796 

Re: Re: Derde deelexamen p en q

Niet helemaal. Waarom p=2 of p=-2? Je kan toch ook een andere p kiezen?

mboudd
Leerling mbo - woensdag 6 mei 2020

Antwoord

Nee want (p,2) en (2,p) moeten dezelfde richting aangeven. Als je p=10 neemt dan zijn (10,2) en (2,10) toch echt twee verschillende richtingen.

Eigenlijk zijn alle waarden voor p fout, behalve p=2 en p=-2. Als je goed kijkt dan is dat of dezelfde richting (p=2) of de tegengestelde richting (p=-2). Meer mogelijkheden zijn er niet.

WvR
woensdag 6 mei 2020

 Re: Re: Re: Derde deelexamen p en q 

©2001-2024 WisFaq