\require{AMSmath} Derde deelexamen p en q Gegeven:lijn l:v=(2,0)+l(p,2)lijn m:v=(q,2)+m(2,p)Voor welke waarde(n) van p en q geldt hoek(l,m)=1/3$\pi$Voor welke waarde(n) van p en q geldt l=m?Bij a. kom ik een antwoord te kort. $p$ is tevens -4-2√3 en -4+2√3. Ergens mischien een modulusstreep onder de mat weggeveegd?Bij b. heb ik alleen $q$ gevonden ik weet hier niet zo 123 uit $p$ te vinden. Hier moet uitkomen:p=2 en q=4 v p=-2 en q=0.Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - woensdag 6 mei 2020 Antwoord Bij vraag a.:Bij vraag b. begrijp ik niet wat je precies doet. Kan je me dat uitleggen? Dan denk ik er nog over na! WvR woensdag 6 mei 2020 Re: Derde deelexamen p en q ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven:lijn l:v=(2,0)+l(p,2)lijn m:v=(q,2)+m(2,p)Voor welke waarde(n) van p en q geldt hoek(l,m)=1/3$\pi$Voor welke waarde(n) van p en q geldt l=m?Bij a. kom ik een antwoord te kort. $p$ is tevens -4-2√3 en -4+2√3. Ergens mischien een modulusstreep onder de mat weggeveegd?Bij b. heb ik alleen $q$ gevonden ik weet hier niet zo 123 uit $p$ te vinden. Hier moet uitkomen:p=2 en q=4 v p=-2 en q=0.Ik heb mijn uitwerking opgestuurd. mboudd Leerling mbo - woensdag 6 mei 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 6 mei 2020
Bij vraag a.:Bij vraag b. begrijp ik niet wat je precies doet. Kan je me dat uitleggen? Dan denk ik er nog over na! WvR woensdag 6 mei 2020
WvR woensdag 6 mei 2020
©2001-2024 WisFaq