\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89736 Re: Deelexamen 89-90 Lim x van boven tot -1=-b+c En f(2)=2b+c Nu hoe verder? mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020 Antwoord Er moet gelden dat $$ f(-1)=\lim_{x\downarrow -1}f(x)=-b+c $$ kphart woensdag 29 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Lim x van boven tot -1=-b+c En f(2)=2b+c Nu hoe verder? mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
mboudd Leerling mbo - woensdag 29 april 2020
Er moet gelden dat $$ f(-1)=\lim_{x\downarrow -1}f(x)=-b+c $$ kphart woensdag 29 april 2020
kphart woensdag 29 april 2020
©2001-2024 WisFaq