\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 74586 Re: Oplossen vergelijking met tangens Hoe weet je dat het k·\pi is? Waarom is het niet k·2\pi? E Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 april 2020 Antwoord Er zijn twee oplossingen tussen 0 en 2\pi. Het verschil is precies \pi.Dus k·\pi WvR dinsdag 28 april 2020 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe weet je dat het k·\pi is? Waarom is het niet k·2\pi? E Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 april 2020
E Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 28 april 2020
Er zijn twee oplossingen tussen 0 en 2\pi. Het verschil is precies \pi.Dus k·\pi WvR dinsdag 28 april 2020
WvR dinsdag 28 april 2020
©2001-2025 WisFaq