\require{AMSmath} Oplossen vergelijking met tangens Hoe los je de vergelijking tan(x)= –1 exact op op het interval [–\pi/\pi]?Je kunt de functie schrijven als sinx/cosx maar verder kom ik er niet uit... m Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 24 december 2014 Antwoord Kijk in de eenheidscirkel:Stel vast dat tan(x)=-1 voor:x=\frac{3}{4}\pi+k\cdot\pi met k\in\mathbf{Z}Lukt het dan? WvR woensdag 24 december 2014 Re: Oplossen vergelijking met tangens ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de vergelijking tan(x)= –1 exact op op het interval [–\pi/\pi]?Je kunt de functie schrijven als sinx/cosx maar verder kom ik er niet uit... m Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 24 december 2014
m Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 24 december 2014
Kijk in de eenheidscirkel:Stel vast dat tan(x)=-1 voor:x=\frac{3}{4}\pi+k\cdot\pi met k\in\mathbf{Z}Lukt het dan? WvR woensdag 24 december 2014
WvR woensdag 24 december 2014
©2001-2025 WisFaq