\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89603 Re: Gedeelte van examenvraag mbo-79-80 (2) Een klein afwijking bij de gevraagde hoek tussen ABE en OCF:OCF:3x-2z=0 $\Rightarrow$ nocf=(3,0,-2)ABF: 3x+4z-12=0 $\Rightarrow$ nabf=(3,0,4)Cos$\Phi$=|9-8|/13=1/12 $\Rightarrow\Phi$=1,49 rad =0,47$\pi$ zij hebben 1,53 rad=0,48$\pi$. mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 april 2020 Antwoord $\cos \phi = \frac{{\left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ { - 2} \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ 4 \\\end{array}} \right)} \right|}}{{\left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ { - 2} \\\end{array}} \right)} \right| \cdot \left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ 4 \\\end{array}} \right)} \right|}} = \frac{1}{{5\sqrt {13} }} \Rightarrow \phi \approx {\rm{0}}{\rm{,48}}\pi$Dus zo te zien klopt het antwoordmodel wel. WvR dinsdag 14 april 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een klein afwijking bij de gevraagde hoek tussen ABE en OCF:OCF:3x-2z=0 $\Rightarrow$ nocf=(3,0,-2)ABF: 3x+4z-12=0 $\Rightarrow$ nabf=(3,0,4)Cos$\Phi$=|9-8|/13=1/12 $\Rightarrow\Phi$=1,49 rad =0,47$\pi$ zij hebben 1,53 rad=0,48$\pi$. mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 april 2020
mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 april 2020
$\cos \phi = \frac{{\left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ { - 2} \\\end{array}} \right) \cdot \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ 4 \\\end{array}} \right)} \right|}}{{\left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ { - 2} \\\end{array}} \right)} \right| \cdot \left| {\left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ 0 \\ 4 \\\end{array}} \right)} \right|}} = \frac{1}{{5\sqrt {13} }} \Rightarrow \phi \approx {\rm{0}}{\rm{,48}}\pi$Dus zo te zien klopt het antwoordmodel wel. WvR dinsdag 14 april 2020
WvR dinsdag 14 april 2020
©2001-2024 WisFaq