\require{AMSmath} Parametervoorstelling en cartesische voorstelling Er is gegeven : Punt (1,4,-2)Evenwijdig met rechte met stelsel:x+y-z=4x-3z=2Hoe kan je de parametervoorstelling en cartesische vergelijking bepalen van de rechte door dit punt en evenwijdig met die rechte? Elena 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2020 Antwoord Dag beste ElenaWat heb je zelf al geprobeerd? js2 zaterdag 7 maart 2020 Re: Parametervoorstelling en cartesische voorstelling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er is gegeven : Punt (1,4,-2)Evenwijdig met rechte met stelsel:x+y-z=4x-3z=2Hoe kan je de parametervoorstelling en cartesische vergelijking bepalen van de rechte door dit punt en evenwijdig met die rechte? Elena 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2020
Elena 3de graad ASO - zaterdag 7 maart 2020
Dag beste ElenaWat heb je zelf al geprobeerd? js2 zaterdag 7 maart 2020
js2 zaterdag 7 maart 2020
©2001-2024 WisFaq