\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89165 Re: Re: Piramide B OADC Tekenen is niet mijn beste vak nu kom ik ook niet uit de volgende vraag:Als S het snijpunt is van vierkant OADC, druk dan de plaatsvector van het snijpunt P van de lijn BS met vlak V uit in de vectoren a b en c.Ik zie wel de steunvector OS=1/2a+1/2c maar zie niet welke richtingsvector ik moet nemen. mboudd Leerling mbo - zondag 16 februari 2020 Antwoord Als ik het allemaal goed begrijp ziet het er zo uit:De lijn door B en S wordt:BS = b + $\rho$·(-2b+a+c)Helpt dat? WvR zondag 16 februari 2020 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Tekenen is niet mijn beste vak nu kom ik ook niet uit de volgende vraag:Als S het snijpunt is van vierkant OADC, druk dan de plaatsvector van het snijpunt P van de lijn BS met vlak V uit in de vectoren a b en c.Ik zie wel de steunvector OS=1/2a+1/2c maar zie niet welke richtingsvector ik moet nemen. mboudd Leerling mbo - zondag 16 februari 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 16 februari 2020
Als ik het allemaal goed begrijp ziet het er zo uit:De lijn door B en S wordt:BS = b + $\rho$·(-2b+a+c)Helpt dat? WvR zondag 16 februari 2020
WvR zondag 16 februari 2020
©2001-2024 WisFaq