\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 89146 Re: Piramide B OADC Ik zie wel dat M loodrecht nsar beneden is 2/a+2/cMaar toch zie ik niet dat OM=$\frac{1}{2}$(a+b+c)Tevens snap ik het antwoord van vraag niet:Bepaal een vectorvoorstelling van het vlak V door O, A en M, uitgedrukt in de vectoren a, b en c:Volgens het antwoord: la+m(b+c)?? mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 februari 2020 Antwoord De eerste regel begrijp ik nietVoor de rest helpt dit misschien. Hoe kom je van O naar M?Zo dus!Bij de andere vraag moet je de doorsnede tekenen. Dus het vlak door O, A en M.Je zit in O. Er zijn nu twee richtingen aan te geven. Dat is dan OA=$a$ en OS=$\frac{1}{2}(b+c)$. Voor die laatste kan je dan ook $b+c$ schrijven.Helpt dat? WvR vrijdag 14 februari 2020 Re: Re: Piramide B OADC ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik zie wel dat M loodrecht nsar beneden is 2/a+2/cMaar toch zie ik niet dat OM=$\frac{1}{2}$(a+b+c)Tevens snap ik het antwoord van vraag niet:Bepaal een vectorvoorstelling van het vlak V door O, A en M, uitgedrukt in de vectoren a, b en c:Volgens het antwoord: la+m(b+c)?? mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 februari 2020
mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 februari 2020
De eerste regel begrijp ik nietVoor de rest helpt dit misschien. Hoe kom je van O naar M?Zo dus!Bij de andere vraag moet je de doorsnede tekenen. Dus het vlak door O, A en M.Je zit in O. Er zijn nu twee richtingen aan te geven. Dat is dan OA=$a$ en OS=$\frac{1}{2}(b+c)$. Voor die laatste kan je dan ook $b+c$ schrijven.Helpt dat? WvR vrijdag 14 februari 2020
WvR vrijdag 14 februari 2020
©2001-2024 WisFaq