\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88996 Re: Re: Afhankelijk of onafhankelijk Ik krijg geen kloppende vergelijking zoals u zegt bijOB-OA=2(OC-OA)(2,0,1)-(-1,3,4)=2{(1/2,2,3)-(-1,3,4)}(3,-3,-3)=2(1 1/2,-1,-1)(3,-3,-3)=(3,-2,-2) mboudd Leerling mbo - zondag 12 januari 2020 Antwoord Ik wel, want de goede $OB$ is $(0,1,2)$ en $(0,1,2)-(-1,3,4)=(1,-2,-2)$. kphart zondag 12 januari 2020 Re: Re: Re: Afhankelijk of onafhankelijk ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg geen kloppende vergelijking zoals u zegt bijOB-OA=2(OC-OA)(2,0,1)-(-1,3,4)=2{(1/2,2,3)-(-1,3,4)}(3,-3,-3)=2(1 1/2,-1,-1)(3,-3,-3)=(3,-2,-2) mboudd Leerling mbo - zondag 12 januari 2020
mboudd Leerling mbo - zondag 12 januari 2020
Ik wel, want de goede $OB$ is $(0,1,2)$ en $(0,1,2)-(-1,3,4)=(1,-2,-2)$. kphart zondag 12 januari 2020
kphart zondag 12 januari 2020
©2001-2024 WisFaq