\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88903 Re: Bepaal de waarde voor a Hoe zie je nou zo gelijk dat de lijn n vanzelf door (4,-5) gaat sorry dit zie ik niet. Mboudd Leerling mbo - zondag 29 december 2019 Antwoord Er moet gelden:$\begin{array}{l} \left( {\begin{array}{*{20}c} 4 \\ { - 5} \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ { - 3} \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} { - 1} \\ 2 \\\end{array}} \right) \\ 4 = 3 - \mu \to \mu = - 1 \\ - 5 = - 3 + 2\mu \to \mu = - 1 \\ \end{array}$Klopt! WvR zondag 29 december 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zie je nou zo gelijk dat de lijn n vanzelf door (4,-5) gaat sorry dit zie ik niet. Mboudd Leerling mbo - zondag 29 december 2019
Mboudd Leerling mbo - zondag 29 december 2019
Er moet gelden:$\begin{array}{l} \left( {\begin{array}{*{20}c} 4 \\ { - 5} \\\end{array}} \right) = \left( {\begin{array}{*{20}c} 3 \\ { - 3} \\\end{array}} \right) + \mu \left( {\begin{array}{*{20}c} { - 1} \\ 2 \\\end{array}} \right) \\ 4 = 3 - \mu \to \mu = - 1 \\ - 5 = - 3 + 2\mu \to \mu = - 1 \\ \end{array}$Klopt! WvR zondag 29 december 2019
WvR zondag 29 december 2019
©2001-2025 WisFaq