\require{AMSmath} De grens a in een integraal berekenen Bij de volgende opgave twijfel ik aan mijn uitwerking iemand zien of ik hier geen fout maak ik heb de uitwerking opgestuurd.Bereken a als ∫(0 tot a)tanxdx=-1 ( 0 < a < $\pi$ /2) mboudd Leerling mbo - zondag 22 december 2019 Antwoord Voor 0 $<$ a $<$ $\pi$ /2 is tan(a)$>$0. De integraal wordt dus niet gelijk aan -1. GHvD zondag 22 december 2019 Re: De grens a in een integraal berekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de volgende opgave twijfel ik aan mijn uitwerking iemand zien of ik hier geen fout maak ik heb de uitwerking opgestuurd.Bereken a als ∫(0 tot a)tanxdx=-1 ( 0 < a < $\pi$ /2) mboudd Leerling mbo - zondag 22 december 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 22 december 2019
Voor 0 $<$ a $<$ $\pi$ /2 is tan(a)$>$0. De integraal wordt dus niet gelijk aan -1. GHvD zondag 22 december 2019
GHvD zondag 22 december 2019
©2001-2024 WisFaq