\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88841 Re: Coordinaten berekenen moet f'(x) dan daar dan -1 zijn , nee dat kan niet want ik krijg een ander punt dan in het antwoord nl. 1 en er moet (1/4,-3/4)uitkomen . mboudd Leerling mbo - woensdag 18 december 2019 Antwoord Jawel, f'(x) moet -1 zijn: f(x) = x - 2√x geeft f'(x) = 1 - 1/√x 1 - 1/√x = -1 1/√x = 2 √x = 1/2 x = 1/4 f(1/4) = -3/4 dus: P(1/4 , -3/4) GHvD woensdag 18 december 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
moet f'(x) dan daar dan -1 zijn , nee dat kan niet want ik krijg een ander punt dan in het antwoord nl. 1 en er moet (1/4,-3/4)uitkomen . mboudd Leerling mbo - woensdag 18 december 2019
mboudd Leerling mbo - woensdag 18 december 2019
Jawel, f'(x) moet -1 zijn: f(x) = x - 2√x geeft f'(x) = 1 - 1/√x 1 - 1/√x = -1 1/√x = 2 √x = 1/2 x = 1/4 f(1/4) = -3/4 dus: P(1/4 , -3/4) GHvD woensdag 18 december 2019
GHvD woensdag 18 december 2019
©2001-2024 WisFaq