\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88768 Re: Re: Homografische functies Ik snap het niet, in de uitkomst staat $\eqalign{f(x)=\frac{-10x+16}{2x+1}}$ Morad 3de graad ASO - zaterdag 7 december 2019 Antwoord Als $a=-10$ dan$\eqalign{\frac{-10}{c}=-5}$ geeft $c=2$$\eqalign{-\frac{1}{2}c+d=0}$ geeft $-1+d=0$ dus $d=1$$\eqalign{\frac{a+b}{c+d}=2}$ geeft $\eqalign{\frac{-10+b}{2+1}=2}$ geeft $b=16$...en laat dat nu de gegeven uitkomst zijn...Wat is er dan niet duidelijk? WvR zaterdag 7 december 2019 Re: Re: Re: Homografische functies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik snap het niet, in de uitkomst staat $\eqalign{f(x)=\frac{-10x+16}{2x+1}}$ Morad 3de graad ASO - zaterdag 7 december 2019
Morad 3de graad ASO - zaterdag 7 december 2019
Als $a=-10$ dan$\eqalign{\frac{-10}{c}=-5}$ geeft $c=2$$\eqalign{-\frac{1}{2}c+d=0}$ geeft $-1+d=0$ dus $d=1$$\eqalign{\frac{a+b}{c+d}=2}$ geeft $\eqalign{\frac{-10+b}{2+1}=2}$ geeft $b=16$...en laat dat nu de gegeven uitkomst zijn...Wat is er dan niet duidelijk? WvR zaterdag 7 december 2019
WvR zaterdag 7 december 2019
©2001-2024 WisFaq