\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88448 Re: Re: Re: Goniometrische vergelijking Ja, die was op [0,1/2$\pi$>:sin(x)=0x=0 om precies te zijn. mboudd Leerling mbo - maandag 16 september 2019 Antwoord Ja precies... WvR maandag 16 september 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, die was op [0,1/2$\pi$>:sin(x)=0x=0 om precies te zijn. mboudd Leerling mbo - maandag 16 september 2019
mboudd Leerling mbo - maandag 16 september 2019
Ja precies... WvR maandag 16 september 2019
WvR maandag 16 september 2019
©2001-2024 WisFaq