\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88372 Re: Re: Re: Vergelijking cirkel bepalen Alleen heb ik de vergelijking van de cirkel niet. Phybe 2de graad ASO - donderdag 22 augustus 2019 Antwoord $(x-x_1)^2+(y-y_1)^2=r^2$In dit geval geeft dat:$(x-r)^2+(y-r)^2=r^2$Uitwerken en P invullen en je krijgt een mooie tweedegraadsvergelijking in $r$ die je twee mooie oplossingen geeft (5 en 13). js2 donderdag 22 augustus 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Alleen heb ik de vergelijking van de cirkel niet. Phybe 2de graad ASO - donderdag 22 augustus 2019
Phybe 2de graad ASO - donderdag 22 augustus 2019
$(x-x_1)^2+(y-y_1)^2=r^2$In dit geval geeft dat:$(x-r)^2+(y-r)^2=r^2$Uitwerken en P invullen en je krijgt een mooie tweedegraadsvergelijking in $r$ die je twee mooie oplossingen geeft (5 en 13). js2 donderdag 22 augustus 2019
js2 donderdag 22 augustus 2019
©2001-2024 WisFaq