\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 65679 Re: Auto helling op Dus de maximale hellingshoek is? Ron Ouder - donderdag 8 augustus 2019 Antwoord Hallo Ron,Met iets nettere afrondingen vinden we:Fmotor = 4050 NNetto beschikbaar: 4050-450 = 3600 NZwaartekracht op auto: Fz = 1000·9,812 = 9812 NWe vinden dus:9812·sin$\alpha$ = 3600sin$\alpha$ = 0,3669$\alpha$ $\approx$ 21,5° GHvD donderdag 8 augustus 2019 Re: Re: Auto helling op ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus de maximale hellingshoek is? Ron Ouder - donderdag 8 augustus 2019
Ron Ouder - donderdag 8 augustus 2019
Hallo Ron,Met iets nettere afrondingen vinden we:Fmotor = 4050 NNetto beschikbaar: 4050-450 = 3600 NZwaartekracht op auto: Fz = 1000·9,812 = 9812 NWe vinden dus:9812·sin$\alpha$ = 3600sin$\alpha$ = 0,3669$\alpha$ $\approx$ 21,5° GHvD donderdag 8 augustus 2019
GHvD donderdag 8 augustus 2019
©2001-2024 WisFaq