\require{AMSmath} Goniometrische functie Beste, kan iemand me mischien op weg helpen?Toon mbv goniometrische formules aan dat:Integraal 1/5sin2(1/2x)dx=(x-sin(x))/10+C mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019 Antwoord Wat je nodig hebt is$$\sin^2\frac12x=1-\cos x$$ kphart zondag 9 juni 2019 Re: Goniometrische functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, kan iemand me mischien op weg helpen?Toon mbv goniometrische formules aan dat:Integraal 1/5sin2(1/2x)dx=(x-sin(x))/10+C mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019
Wat je nodig hebt is$$\sin^2\frac12x=1-\cos x$$ kphart zondag 9 juni 2019
kphart zondag 9 juni 2019
©2001-2024 WisFaq