\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88149 Re: Re: Re: Re: Re: Omzetbepaling Ja, volgens de definitie: prijs×afzet=12,50×7250=90625Alhoewel ik niet helemaal begrijp wat de relatie is met het gevraagde in de opgave en wat het precies inhoud, maar ja mischien komt dat nog... mboudd Leerling mbo - maandag 3 juni 2019 Antwoord De vraag was om de vereiste omzet te berekenen, dat heb je nu gedaan.Deze omzet geeft aan hoeveel geld je binnen moet krijgen, zodat je hiervan je kosten, de belasting en de BMW kunt betalen. GHvD maandag 3 juni 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, volgens de definitie: prijs×afzet=12,50×7250=90625Alhoewel ik niet helemaal begrijp wat de relatie is met het gevraagde in de opgave en wat het precies inhoud, maar ja mischien komt dat nog... mboudd Leerling mbo - maandag 3 juni 2019
mboudd Leerling mbo - maandag 3 juni 2019
De vraag was om de vereiste omzet te berekenen, dat heb je nu gedaan.Deze omzet geeft aan hoeveel geld je binnen moet krijgen, zodat je hiervan je kosten, de belasting en de BMW kunt betalen. GHvD maandag 3 juni 2019
GHvD maandag 3 juni 2019
©2001-2024 WisFaq