\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88110 Re: Integreer f Ja, ik was door de nieuwe exponent vergeten te delen door 2 gedeeld ipv van 3 bij allbei moer er 1/3 staan en tussen haaljes blijft dus het zelfde.... mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 mei 2019 Antwoord Je moet geen rare dingen doen. Als je 't goed wilt doen zijn er verschillende methodes van integreren die je kunt inzetten.$\eqalign{ & f(x) = (x - 2)^2 \to F(x) = \frac{1}{3}(x - 2)^3 + C \cr & f(x) = (5x - 1)^2 \to F(x) = \frac{1}{{15}}(5x - 1)^3 + C \cr}$Denk aan de kettingregel voor het differentieren. WvR zaterdag 25 mei 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, ik was door de nieuwe exponent vergeten te delen door 2 gedeeld ipv van 3 bij allbei moer er 1/3 staan en tussen haaljes blijft dus het zelfde.... mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 mei 2019
mboudd Leerling mbo - zaterdag 25 mei 2019
Je moet geen rare dingen doen. Als je 't goed wilt doen zijn er verschillende methodes van integreren die je kunt inzetten.$\eqalign{ & f(x) = (x - 2)^2 \to F(x) = \frac{1}{3}(x - 2)^3 + C \cr & f(x) = (5x - 1)^2 \to F(x) = \frac{1}{{15}}(5x - 1)^3 + C \cr}$Denk aan de kettingregel voor het differentieren. WvR zaterdag 25 mei 2019
WvR zaterdag 25 mei 2019
©2001-2024 WisFaq