\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88078 Re: Functieonderzoek Ja dan wel: cos2x=sin2xx=$\pi$/8 +1/2 k$\pi$x=[0,$\pi$]$\Rightarrow$x=$\pi$/8 v x=5$\pi$/8 mboudd Leerling mbo - maandag 20 mei 2019 Antwoord Geniaal...En als je 't dan een beetje netjes opschrijft:$\eqalign{ & 2\cos (2x) - 4\sin (x)\cos (x) = 0 \cr & 2\cos (2x) - 2\sin (2x) = 0 \cr & \cos (2x) = \sin (2x) \cr & \frac{{\sin (2x)}}{{\cos (2x)}} = 1 \cr & \tan (2x) = 1 \cr & 2x = \frac{1}{4}\pi + k \cdot \pi \cr & x = \frac{1}{8}\pi + k \cdot \frac{1}{2}\pi \cr & x = \frac{1}{8}\pi \vee x = \frac{5}{8}\pi \cr}$Voor de andere bezoekers van de website... WvR maandag 20 mei 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja dan wel: cos2x=sin2xx=$\pi$/8 +1/2 k$\pi$x=[0,$\pi$]$\Rightarrow$x=$\pi$/8 v x=5$\pi$/8 mboudd Leerling mbo - maandag 20 mei 2019
mboudd Leerling mbo - maandag 20 mei 2019
Geniaal...En als je 't dan een beetje netjes opschrijft:$\eqalign{ & 2\cos (2x) - 4\sin (x)\cos (x) = 0 \cr & 2\cos (2x) - 2\sin (2x) = 0 \cr & \cos (2x) = \sin (2x) \cr & \frac{{\sin (2x)}}{{\cos (2x)}} = 1 \cr & \tan (2x) = 1 \cr & 2x = \frac{1}{4}\pi + k \cdot \pi \cr & x = \frac{1}{8}\pi + k \cdot \frac{1}{2}\pi \cr & x = \frac{1}{8}\pi \vee x = \frac{5}{8}\pi \cr}$Voor de andere bezoekers van de website... WvR maandag 20 mei 2019
WvR maandag 20 mei 2019
©2001-2024 WisFaq