Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87993 

Re: Kosten per ton

Ik had 'm anders al opgelost maar volgens mij anders:

vaste kosten 24000/(48 weken·5)=100€ p. dag
chauffeurskosten 18·10=180€
variable kosten 0,35€·480 km=168€
totaal per 40 ton (twee volle vrachten)=100+180+168=448€
per ton is dat 448€/40= 11,20€

mboudd
Leerling mbo - vrijdag 3 mei 2019

Antwoord

Beste mboudd,

Anders, maar toch ook niet - prima .

mvg,
Tom

td
zaterdag 4 mei 2019

©2001-2024 WisFaq