\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87905 Re: Re: Lokale extremen ja, bij =-27/6-18+a=0=a=22 1/2 maak ik een tekenfout bij -18 het moet zijn +18 waardoor je krijgt: -4 1/2+18+a=0 a=4 1/2 -18=-13 1/2 mboudd Leerling mbo - dinsdag 16 april 2019 Antwoord Beter... WvR dinsdag 16 april 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ja, bij =-27/6-18+a=0=a=22 1/2 maak ik een tekenfout bij -18 het moet zijn +18 waardoor je krijgt: -4 1/2+18+a=0 a=4 1/2 -18=-13 1/2 mboudd Leerling mbo - dinsdag 16 april 2019
mboudd Leerling mbo - dinsdag 16 april 2019
Beter... WvR dinsdag 16 april 2019
WvR dinsdag 16 april 2019
©2001-2024 WisFaq