Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87849 

Re: Re: Functieonderzoek

Die had ik al getekend. Dan zal de noemer (x2-x-2)2 altijd positief zijn waarbij x=-1 en x=2 niet bestaan. Hij (de grafiek valt dus boven de x-as) met nog een horizontale asymtoot y=1 voor lim x$\to$f(x)
snijpunt y as f(0)= $2\frac{1}{2}$

Ik krijg nu een grafiek met drie asymptoten en een snijpunt met de y as. Alleen in het midden zal deze grafiek als een soort dalparabool lopen en aan de buitenkanten naderen ze allebei de asymtoten naar y=1 en x=-1 en x=2. Ik heb een grafiek opgestuurd.

mboudd
Leerling mbo - donderdag 4 april 2019

Antwoord

De grafiek tekenen kan natuurlijk altijd.



Trek je conclusies!:-)

WvR
donderdag 4 april 2019

 Re: Re: Re: Functieonderzoek  

©2001-2024 WisFaq