\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87390 Re: Limiet Ja nu heb ik de juiste formule:lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$ (1+2cos2x-1)/cosx=lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$(2cos2x)/cosx=lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$ (2cosx)=2 cos ($\frac{\pi}{2}$)=0Ik zat elke keer met cos2x=2sinxcosx Mboudd Leerling mbo - zaterdag 5 januari 2019 Antwoord Ach ja iedereen heeft wel 's wat... WvR zaterdag 5 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja nu heb ik de juiste formule:lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$ (1+2cos2x-1)/cosx=lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$(2cos2x)/cosx=lim x$\to$ $\frac{\pi}{2}$ (2cosx)=2 cos ($\frac{\pi}{2}$)=0Ik zat elke keer met cos2x=2sinxcosx Mboudd Leerling mbo - zaterdag 5 januari 2019
Mboudd Leerling mbo - zaterdag 5 januari 2019
Ach ja iedereen heeft wel 's wat... WvR zaterdag 5 januari 2019
WvR zaterdag 5 januari 2019
©2001-2024 WisFaq