Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Limiet

Hi, is deze limiet wel makkelijk te berekenen? Ik heb alles al geprobeerd in t antwoord staat toch dat deze 0 is raar want ik kom niet verder dan dat ie gewoon niet bestaat:
Bereken de volgende limiet:

lim (x$\to\frac{\pi}{2}$ )(1+cos2x)/cosx

Mboudd
Leerling mbo - vrijdag 4 januari 2019

Antwoord

Schrijf eerst die $\cos(2x)$ 's uit. Het liefst iets met $\cos(x)$.

WvR
vrijdag 4 januari 2019

 Re: Limiet 

©2001-2024 WisFaq