\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87359 Re: Re: Nulpunten vinden Kan ik zo te werk gaan?sin x = -cos xtan x = -1x=-$\pi$/4+k$\pi$Klopt het?Alvast bedankt! Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019 Antwoord Dat is ook prima. In dit geval misschien wel zo handig... WvR dinsdag 1 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan ik zo te werk gaan?sin x = -cos xtan x = -1x=-$\pi$/4+k$\pi$Klopt het?Alvast bedankt! Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Dat is ook prima. In dit geval misschien wel zo handig... WvR dinsdag 1 januari 2019
WvR dinsdag 1 januari 2019
©2001-2024 WisFaq