\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87357 Re: Nulpunten vinden Ja, maar het was voor mij niet zo duidelijk. Mijn a en b zijn 1, maakt dat verschil? Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019 Antwoord Nee dat maakt geen verschil. Je kunt $f(x)=\sin(x)+\cos(x)$ derhalve schrijven als:$\eqalign{f(x) = \sqrt 2 \cdot \sin \left( {x + \frac{1}{4}\pi } \right)}$De nulpunten kan je dan uitrekenen. WvR dinsdag 1 januari 2019 Re: Re: Nulpunten vinden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja, maar het was voor mij niet zo duidelijk. Mijn a en b zijn 1, maakt dat verschil? Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Nee dat maakt geen verschil. Je kunt $f(x)=\sin(x)+\cos(x)$ derhalve schrijven als:$\eqalign{f(x) = \sqrt 2 \cdot \sin \left( {x + \frac{1}{4}\pi } \right)}$De nulpunten kan je dan uitrekenen. WvR dinsdag 1 januari 2019
WvR dinsdag 1 januari 2019
©2001-2024 WisFaq